Otroški abonma Ivančna Gorica 2024: Svet domišljije in dogodivščin

ZKD

petek, 30. avgusta 2024

Otroški abonma Ivančna Gorica 2024 v novi sezoni zopet vabi v svet domišljije in čarobnih zgodb. Gledališče ni le zabava, temveč edinstvena priložnost, da se otroci skupaj s starši potopijo v umetnost, se učijo skozi igro in gradijo neprecenljive spomine. Vsaka predstava nudi novo paleto vtisov, izhodišč za pogovor in skupno razmišljanje o pomembnih vrednotah.

Predstave otroškega abonmaja so zasnovane za otroke od 4. leta dalje v spremstvu staršev in bodo potekale ob sobotah dopoldan. Otroški abonma je tudi lepo in premišljeno darilo, ki ga lahko poklonite svojim vnukom, nečakom ali prijateljčkom. S tem darilom jim ne podarite le vstopnice, temveč čarobno doživetje, ki bo obogatilo njihovo otroštvo.

Rezervacija vstopnic je možna preko spletne prijavnice:

Prijavnica Otroški abonma Ivančna Gorica

Za dodatne informacije ali pomoč v zvezi s prijavo nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte na otroski.ivancna@gmail.com.

Termini in posamezne predstave pa so opisane v priloženem programu:

Zloženka Otroški Abonma 2024

V programu otroškega abonmaja se bomo podali na potovanje skozi raznolike zgodbe, v katerih bodo otroci spoznavali moč prijateljstva, se učili o pomenu poguma in dobroti ter doživeli, kako lahko s pravimi vrednotami premagamo sebičnost. Najmlajši gledalci bodo skozi interaktivne predstave lahko aktivno sodelovali z vprašanji in petjem, kar bo dogajanje na odru naredilo še bolj živahno. Srečali se bodo z zabavno, a pretkano junakinjo, ki bo skozi svoje dogodivščine spoznala, da lepota in sreča nista vedno takšni, kot se zdita na prvi pogled. Spremljali bodo tudi zgodbo pogumne male junakinje, ki premaga svoje strahove in postane vzor vztrajnosti in hrabrosti. Ob zaključku sezone se bomo prepustili čarobnemu svetu poezije. Skozi  glasbo in pripovedi bomo spoznavali vrednost igre, domišljije in se učili premagovanja vsakdanjih težav. Celoten abonma ponuja zanimivo kombinacijo humorja in glasbe, pomembnih življenjskih lekcij ter domišljije, ki bo otroke navdušila.

Vabljeni! Ne zamudite čudovite priložnosti, da otrokom podarite nepozabno gledališko izkušnjo!

Gledališče je stičišče!

Vaši organizatorji