Sin slovenskega naroda – aktualne informacije

ZKD

ponedeljek, 20. septembra 2021

Z veseljem vam predstavljamo spletno stran naše predstave Sin slovenskega naroda.

Obiščite spletni naslov https://jurcicevapot.si in si oglejte veliko zanimivosti o nastajanju predstave. Na voljo pa so vam tudi vse aktualne organizacijske informacije.

Vabljeni, da skupaj prehodimo Jurčičevo življenjsko pot.

Pridružite se nam na premierni uprizoritvi, ki bo v petek, 24. septembra 2021, ob 19.30, v letnem gledališču na Muljavi.

Lahko ste z nami na ponovitvi predstave v nedeljo, 26. septembra 2021, ob 19.30 v letnem gledališču na Muljavi. V nedeljo je dve uri pred predstavo možen tudi ogled Jurčičeve domačije. 

Vstopnice so v predprodaji na voljo na Jurčičevi domačiji in www.eventim.si, Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77) in partnerskih prodajnih mestih: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, 3DVA Trafika, M Holidays, Alpetour potovalna agencija in Palma turistična agencija.

V petek, 24. septembra, bo od 18. ure dalje  za izpolnjevanje pogoja PCT možno opraviti hitri test pred  vhodom na prizorišče. Za nedeljsko predstavo lahko hitri test opravite po dogovoru  s ponudnikom na telefonski številki 040 188 210.  Stroške testiranja nosi uporabnik sam.

Dogodek  Jurčičevega leta so podprli ZKD občine Ivančna Gorica, Občina Ivančna Gorica, JSKD RS, Kulturno društvo Josipa Jurčiča Muljava, JSKD OI Ivančna Gorica ter  kulturna društva: KD Krka, KD Ambrus, KD Žebelj in KD Zagradec.