Novo življenje – spletni koncert glasbene skupine Amabile

ZKD

torek, 30. novembra 2021

Aktualno dogajanje je preprečilo, da bi vam dekleta glasbene skupine Amabile zaigrala in zapela v živo. Kljub temu vas bodo – Monika, Manca, Polona in Nika, s pesmijo in besedo objele na daljavo, saj smo za vas pripravili spletni koncert.

Premierno si ga lahko ogledate v nedeljo, 5. decembra 2021, ob 18. uri preko YouTube kanala ZKD Ivančna Gorica, FB ZKD občine Ivančna Gorica in preko spletne strani https://zkd.prijetnodomace.si. Vabljeni k ogledu tudi kadarkoli po premieri.

V tem času polnem izzivov in preizkušenj, potrebujemo obljubo upanja in odsev zarje Novega življenja. Skozi pristno prijateljstvo nas bodo članice skupine Amabile popeljale v mehko sozvočje in z njimi bomo ob glasbi lahko odpotovali v najlepše sanje. Pesem je lahko tudi darilo. Naj se naseli v vaših srcih in nosite jo s seboj na vaših poteh.

Dekleta vam sporočajo: »Imeti koncert na daljavo seveda ni isto, kot če pesem napolni polno dvorano in se ob zadnjem akordu zasliši navdušen aplavz. A če nam okoliščine ne omogočajo, da se srečamo na blizu, smo vam pesem prinesle domov. Z enakim veseljem in željo, da vam naša glasba prinese upanje in vedrino, kadarkoli si boste zaželeli.«

Vabljeni k ogledu!

Saša Koleša