ČETRTA PREDSTAVA GLEDALIŠKEGA ABONMAJA 2022: ZDRAVA PAMET, MONOKOMEDIJA Z NIKOM ŠKLECEM

ZKD

petek, 25. novembra 2022

 

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji gledališča,

obveščamo vas, da je četrta predstava Gledališkega abonmaja Ivančna Gorica 2022 zaradi poškodbe dramskega igralca Nika Škrleca prestavljena v novo leto.

Nov termin za ogled možganske monokomedije Zdrava pamet je 14. januar 2023. Vidimo se ob 20. uri v Domu kulture Stična.

Vstopnice po ceni 10 EUR si zagotovite z rezervacijo na elektronskem naslovu zkd.ivancnagorica@gmail.com.

Predstava je primerna tudi za mladostnike, starejše od 12 let.

Vabljeni!

 

O PREDSTAVI:

Zdrava pamet je najbolj nora monokomedija o možganih, naših mislih in vseh vragolijah, ki nam jih uganjajo. Na odru bo svoje možgane seciral Nik Škrlec, igralec in tv voditelj, ki si lahko zapomni tisoče decimalk števila pi in je hkrati vsaj enkrat na mesec na banki, ker pozabi PIN bančne kartice. Predstava je polna miselno-telesnih akrobacij in humorja, smeh je konec koncev eden boljših pokazateljev naše možganske forme! Nik bo na odru razkril nekaj svojih spominskih skrivnosti, zagat in zgodb povezanih s sivimi celicami, hkrati pa poskrbel za presenečenja, ki vam bodo gotovo ostala v spominu. Vljudno vabljeni na smejalno prevetritev vaših misli!

Predstavo Zdrava pamet spremlja interaktivna razstava o naših možganih, mislih in iluzijah, ki nam jih uganjajo. Gre za celosten gledališki dogodek z druženjem po predstavi, razstava pa se s predstavo dopolnjuje in vam omogoča drugačno izkušnjo celotnega večera. Na interaktivni razstavi lahko med drugih preizkusite Nikov znani kontracikl, se zabavate z roboti in svoje možgane pretentate z različnimi eksponati, ki so, tako kot predstava, namenjeni kravžljanju vaših sivih celic!