ROCKESTER 3 – koncert Godalnega orkestra Kulturnega društva Stična

ZKD

ponedeljek, 7. junija 2021

Godalni orkester Kulturnega društva Stična v sodelovanju z rock skupino Soul Killers pod umetniškim vodstvom Polone Udovič predstavlja

ROCKESTER 3,

ki bo v petek, 18. junija 2021, ob 18. in 20. uri

v dvorani Kulturnega doma Stična.

Glasbeni projekt Godalnega orkestra Stična Rockester 3 je tretja različice enega izmed najuspešnejših koncertov iz leta 2016, ki je bil izveden v šestih razprodanih dvoranah v Stični, Straži pri Novem mestu ter Domžalah in si ga je ogledalo več kot 1000 obiskovalcev.

V času covida – 19, ko je bila aktualna prepoved združevanja, je orkester ustvarjal preko spleta in virtualnih komunikacijskih kanalov. Posneli so dve rock uspešnici in ju objavili na spletnem portalu YouTube – tako je nastal Rockester 2.

Projekt je že v samem začetku nastal popolnoma spontano med člani orkestra. Na dan je prišla ideja o sodelovanju z rock skupino in skupnem ustvarjanju znanih glasbenih uspešnic. Nekaj orkestrašev je pokazalo zanimanje in pričelo ustvarjati priredbe za koncert. V projekt so vložili svoje znanje, srce in veselje. Skoraj vse skladbe, s katerimi so se in se bodo na tokratnem koncertu predstavili, so ustvarili člani orkestra sami.

Orkester glasbo ustvarja v sozvočju godal, vokalov, tolkal, klaviatur in električnih kitar. V sodelovanju s skupino Soul Killers in pevskimi glasbenimi prijatelji bi vas radi popeljali v svet malo drugačne rock glasbe, ki je lahko prava poezija za ušesa vseh rokerjev po duši in srcu. Program sestavljajo skladbe znanih glasbenikov in glasbenih skupin.

Rezervacije in informacije na info@kd-sticna.si ali na 040/ 525-280.

Vabljeni!