SLIKARSKE POČITNICE V NARAVI

ZKD

petek, 18. junija 2021

V Šentvidu pri Stični za mlade slikarje organiziramo počitniško varstvo. Dopoldneve preživimo v opazovanju in upodabljanju narave v okolici Šentvida pri Stični, popoldne pa dokončamo svoje izdelke, ustvarjamo še kaj drugega oziroma se igramo v prijetno hladnem prostoru v Galeriji KD Likovnikov Ferda Vesela (v Domu kulture v Šentvidu pri Stični, Šentvid pri Stični 70). Poudarek je na tem, da so otroci veliko zunaj, v naravi, v njej slikajo in jo spoznavajo prek slikanja.

Kdaj: 28.6.– 2.7.2021, 7.30 do 16.30

Kje: Galerija KD Likovnikov Ferda Vesela in okolica Šentvida pri Stični

Program: Otroci bodo ustvarjali v različnih likovnih tehnikah: svinčniku, oglju, tušu, akrilu, akvarelu, suhem in oljnem pastelu, linorezu in mešani tehniki. Spoznali bodo osnove risanja, slikanja, mešanja barv in komponiranja slike ter se urili v opazovanju predmetov in okolice. Ustvarjali bodo s profesionalnim likovnim materialom. 

Cena enotedenskega programa je 160,00 €, v ceno je vključeno varstvo otrok, strokovno delo, profesionalni likovni material, malica, kosilo, sadna malica in pijača. Možnost plačila na dva obroka, popust 10 % za 2. otroka.

Počitniško varstvo bo  potekalo pod mentorstvom dipl. slikarke Renate Grmovšek, ki ima večletne izkušnje na področju likovnega poučevanja za otroke in odrasle. Soorganizator je Kulturno društvo Likovnikov Ferda Vesela.

Za izvedbo počitniškega varstva je potrebno minimalno 8 in največ 12 otrok. 

Informacije in prijave: renata.grm@gmail.com ali 041/807-196

LETAK_SLIKARSKE POČITNICE V NARAVI_Šentvid 2021