Gledališki abonma Ivančna Gorica 2022 – ta petek na sporedu že prva predstava

ZKD

torek, 20. septembra 2022

Ta petek, 23. septembra 2022, je ob 20. uri na sporedu že prva predstava Gledališkega abonmaja Ivančna Gorica 2022. V dvorani Doma kulture Šentvid pri Stični si bomo ogledali dramo Mestnega gledališča ljubljanskega Le zaljubiti se ne smemo.

Še vedno si lahko zagotovite svoje mesto med abonenti Gledališkega abonmaja Ivančna Gorica 2022. Za vas smo pripravili štiri večere, ki jih boste preživeli malo drugače. Predstave se bodo zvrstile od letošnjega septembra do decembra, program pa povezuje tako profesionalno kot tudi ljubiteljsko gledališče. Pohitite s svojimi prijavami. Podroben opis programa si lahko ogledate na naši spletni strani:  https://bit.ly/3BSepr2

Gledališki abonma zajema ogled štirih gledaliških predstav. Cena abonmaja je 30 evrov. Uro pred vsako predstavo bo mogoče kupiti tudi posamezne vstopnice. Cena posamezne vstopnice je 10 evrov.

Za rezervacijo vstopnic pišite na gledaliski.ivancna@gmail.com, kjer boste dobili nadaljnja navodila glede plačila in prejema vstopnic.

Več informacij na telefonu 041 328 141 ali na elektronskem naslovu  zkd.ivancnagorica@gmail.com.

Abonmajska ponudba v lokalnem okolju je priložnost ter spodbuda, da se srečate z znanci in prijatelji, predvsem pa da sebi in svojim bližnjim štiri večere obogatite s kulturo. Gledališče je naše stičišče.

 

Vaši organizatorji: ZKD občine Ivančna Gorica in JSKD OI Ivančna Gorica