Uspešno izpeljan Gledališki abonma Ivančna Gorica 2017/18

Tina Žerovnik

torek, 10. aprila 2018

Štirje petkovi večeri komedij, polnih smeha, zabave in presenečenj so napolnili dvorane štirih različnih kulturnih domov v občini Ivančna Gorica.

Že tretje leto zapored je Zveza kulturnih društev občine Ivančna Gorica organizirala gledališki abonma, ki je zajemal štiri predstave. V gosteh sta bili dve predstavi profesionalnih gledališč, ena predstava polprofesionalnega gledališča in predstava domače gledališke skupine.

Prvi abonmajski večer  na Krki je popestril igralski trio s komedijo Buh pomagej. Dolg večer v decembru so v Šentvidu pri Stični popestrile igralke s podporo številne tehnične ekipe igralke Mestnega gledališča ljubljanskega z nekaj manj kot 250. ponovitvijo predstave Vse o ženskah. V Stični je januarja na tretjem abonmajskem večeru gostovalo Šentjakobsko gledališče Ljubljana s komedijo, polno črnega humorja, z naslovom Maratonci tečejo častni krog. Abonma pa je na Muljavi z aktualno Zagraško mamo zaključila Gledališka skupina Kulturnega društva Zagradec.

V pretekli sezoni se je predstav udeležilo 150 abonentov in skupaj več kot 500 gledaliških navdušencev. V sezoni 2018/19 poleg abonmaja za odrasle pripravljamo tudi sklop tovrstnih dogodkov za otroke. Pustite se presenetiti in se vidimo v jeseni!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja