Nova sezona otroškega abonmaja v Ivančni Gorici: Odhitimo v gledališče, na potep s pravljičnimi junaki

ZKD

ponedeljek, 13. septembra 2021

Vsak letni čas prinese nekaj novega. Jesen s paleto rumenih, rdečih in rjavih odtenkov obarva liste dreves in prinaša sadove. Jeseni je čas, da nekateri prvič, drugi pa ponovno odhitijo v vrtec in šolo. Hkrati pa je to čas, ko se začnejo abonmajske predstave. Tudi v Ivančni Gorici in tudi za otroke!

Na Zvezi kulturnih društev občine Ivančna Gorica smo v letošnji sezoni v sodelovanju z JSKD OI Ivančna Gorica ponovno pripravili dva gledališka abonmaja. Prijazno vas vabimo k vpisu OTROŠKEGA ABONMAJA IVANČNA GORICA. Abonma zajema štiri gledališke predstave, ki so primerne za otroke od 4. leta dalje. Obeta se pester nabor predstav, ki se bodo na odru Kulturnega doma Stična zvrstile od oktobra 2021 do januarja 2022. Mladi gledalci bodo uživali v kabaretu s Čukom na palici, s psičkom in muco ter velikim ptičem Ferdom bodo odkrivali skrivnosti življenja, zvrhanega koša dobre volje pa bodo deležni ob nastopu pripovedovalca Pižame.

Abonmajske predstave bodo potekale v skladu z navodili NIJZ. Glede na trenutno veljavne odloke predvidevamo, da bodo odrasli gledalci za ogled predstav morali izpolnjevati pogoj PCT. Želimo si, da v trenutnih razmerah vsi ravnamo odgovorno in se držimo predvidenih ukrepov. Poleg tega pa si želimo, da vas ukrepi ne omejujejo pri tem, da bi sebi in svojim otrokom ali vnukom polepšali čas s kulturo. Skupaj preživet čas, gledališka izkušnja v domačem okolju in pogovor o njej brez dvoma poglabljajo naše medsebojne vezi in vzgajajo nas vse – v bolj kulturne, bolj sočutne in bolj odprte ljudi.

Natančen opis vseh predstav je dostopen na spodnji povezavi:

Program otroški abonma 2021-22

Za rezervacijo abonmajskih vstopnic nam pišite na otroski.ivancna@gmail.com ali pa nas pokličite na 041 328 141.

Pojdimo v gledališče in ostanimo skupaj!

Špela Zaletelj,

ZKD občine Ivančna Gorica