Prihaja nova sezona Gledališkega abonmaja Ivančna Gorica 2021

ZKD

ponedeljek, 13. septembra 2021

Živimo v negotovih časih, ki delovanju gledališč niso najbolj naklonjeni. Kljub temu si želimo, da ta pomemben del kulture ostane prisoten med nami in nas povezuje. Na Zvezi kulturnih društev občine Ivančna Gorica smo se v sodelovanju z JSKD OI Ivančna Gorica zato odločili, da tudi v letošnji sezoni pripravimo gledališki abonma.

Prijazno vas vabimo k vpisu GLEDALIŠKEGA ABONMAJA IVANČNA GORICA. Abonma vključuje štiri predstave, ki se bodo na odru Kulturnega doma Šentvid pri Stični zvrstile od oktobra do decembra. Program, ki zajema tako profesionalno kot tudi ljubiteljsko gledališče, bo s svojo raznolikostjo zagotovo navdušil vse gledališke sladokusce. V psihološkem trilerju boste preigravali možnost, kaj v življenju pomenijo trije milijoni minut in ali ste jih pripravljeni žrtvovati za svoje prijatelje, dramedija Dušan vas bo popeljala v svet naslovnega junaka, ujetega v vrtinec, do solz se boste nasmejali v komediji zmešnjav, prepleteni s hipnozo, drama Sosedov sin pa vas bo popeljala v Jurčičev čas, ki ima s sedanjostjo veliko več skupnega, kot se zdi na prvi pogled.

Več informacij o programu je dosegljivo na spodnji povezavi: 

GledaliskiAbonma-program-2021-SPLET

Za rezervacijo abonmajskih vstopnic pišite na gledaliski.ivancna@gmail.com ali pokličite na 041 328 141. 

Abonmajske predstave bodo potekale v skladu z navodili NIJZ. Glede na trenutno veljavne odloke predvidevamo, da bodo gledalci za ogled predstav morali izpolnjevati pogoj PCT. Želimo si, da v trenutnih razmerah vsi ravnamo odgovorno in se držimo predvidenih ukrepov. Hkrati pa si želimo, da se ukrepov ne bojite in v njih ne vidite ovire za obisk gledaliških predstav. Abonmajska ponudba v lokalnem okolju je lahko priložnost in spodbuda, da je obisk gledališča varen, da se srečate z znanci in prijatelji, predvsem pa da sebi in svojim bližnjim štiri večere obogatite s kulturo.

Naj bo gledališče naše stičišče. Ostanimo skupaj in s kulturo.

Špela Zaletelj,

ZKD občine Ivančna Gorica