GLEDALIŠKI ABONMA IVANČNA GORICA 2022 – VABLJENI K NAKUPU

ZKD

četrtek, 1. septembra 2022

 

Vabimo vas k vpisu Gledališkega abonmaja Ivančna Gorica 2022. Za vas smo pripravili štiri večere, ki jih boste lahko preživeli malo drugače. Predstave se bodo zvrstile od letošnjega septembra do decembra, program pa povezuje tako profesionalno kot tudi ljubiteljsko gledališče. Pohitite in si svoje sedeže zagotovite čim prej.

Letos diši po novejših delih iz sveta dramatike, modernih pogledih v prihodnost, znanstvenih dognanjih v komični preobleki ter po sodobnih pristopih do gledališke klasike. Drama ni samo drama, saj so nekateri junaki sami po sebi komični. Iz komičnosti sežemo do vseobsegajoče bolečine likov, obenem pa prejmemo spodbude upanja in moči.  Kaj pa se zgodi na odru, ko se igralci poigrajo z osnovnim zapletom, ga nadgradijo z žlahtno popevko, živo glasbo in plesom? Skozi ples in prekipevajočo energijo teles postane zaprašena bulvarka bolj sproščena, aktualnejša in bolj pisana na kožo sodobnemu gledalcu. Je komično ali dramatično, da raznotere tehnikalije in umetna inteligenca izpodrivata človeškost tudi v najbolj občutljivih življenjskih obdobjih? Izbiro prepuščamo vam. Za konec dodajamo še celovit gledališki dogodek, na katerem boste s smehom poskrbeli za kondicijo svojih možganov, na interaktivni razstavi pa raziskovali zagate, ki nastajajo v glavi. Vse to je Gledališki abonma Ivančna Gorica 2022.

Podroben opis programa si lahko ogledate na sledeči povezavi: GledaliskiAbonma-program-2022-WEB

Gledališki abonma zajema ogled štirih gledaliških predstav. Cena abonmaja je 30 evrov. Uro pred vsako predstavo bo mogoče kupiti tudi posamezne vstopnice. Cena posamezne vstopnice je 10 evrov.

Za rezervacijo vstopnic pišite na gledaliski.ivancna@gmail.com, kjer boste dobili nadaljnja navodila glede plačila in prejema vstopnic.

Več informacij na telefonu 041 328 141 ali na elektronskem naslovu   zkd.ivancnagorica@gmail.com.

V primeru višje sile si organizator pridržuje pravico do spremembe programa.

Abonmajska ponudba v lokalnem okolju je priložnost ter spodbuda, da se srečate z znanci in prijatelji, predvsem pa da sebi in svojim bližnjim štiri večere obogatite s kulturo. Gledališče je naše stičišče.

Vaši organizatorji: ZKD občine Ivančna Gorica in JSKD OI Ivančna Gorica