V novi sezoni Otroškega abonmaja Ivančna Gorica na potep s pravljičnimi junaki

ZKD

ponedeljek, 5. septembra 2022

 

Z jesenjo smo zopet zakorakali v vrtce in šole in to je ravno pravi čas, da vas spet povabimo med obiskovalce Otroškega abonmaja Ivančna Gorica. Na Zvezi kulturnih društev občine Ivančna Gorica smo v sodelovanju z JSKD območna izpostava Ivančna Gorica pripravili štiri predstave, ki bodo na sporedu od oktobra do decembra. Sobotni dan je tisti, ko si lahko vzamemo čas tudi za kulturo. Da vam ne bo treba na dolgo pot do gledališča, smo za vas pripravili ponudbo v lokalnem okolju. Predstave so namenjene otrokom od četrtega leta starosti v spremstvu staršev, babic, dedkov…  Pohitite in si svoje sedeže zagotovite čim prej. Gledališče je naše stičišče.  

 

Okusili bomo izbrane ritmično škatlaste ljudske pravljice, ki jih mogoče še nikdar niste slišali. Pripovedovanje na način, ki ni čisto za vsak dan in ki sploh ni pripovedovanje. Verjemite, da vas bo prevzelo in pognalo bitje vašega srca. Glasba pa je tudi tista, ki umirja in sega v globine srca. Predstava, ki povezuje živo glasbo in lutke, nas bo brez besed navdušila in popeljala v svet domišljije in nežnih občutkov. Vsakemu malemu junaku pa je znan svet pustolovskih dogodivščin, v katerega se bomo podali z živalskimi liki in mladimi talenti na odru. Za konec nas vabi še poučna predstava, ki opozarja tudi na to, da nekatere živali za vedno izumirajo in da smo mi tisti, ki lahko še nekaj dobrega storimo za ta naš edini planet.

Podroben opis programa si lahko ogledate na sledeči povezavi: Zloženka Otroški Abonma 2022

Predstave otroškega abonmaja so primerne za otroke od 4. leta. Abonma bo potekal ob sobotah dopoldan, njegova cena pa je 20 evrov. 

Uro pred vsako predstavo bo mogoče kupiti tudi posamezne vstopnice. Cena posamezne vstopnice je 8 evrov.

V primeru višje sile si organizator pridržuje pravico do spremembe programa.

Za rezervacijo vstopnic pišite na otroski.ivancna@gmail.com, kjer boste dobili nadaljnja navodila glede plačila in prejema vstopnic.

Več informacij na telefonu 041 328 141 ali na elektronskem naslovu  zkd.ivancnagorica@gmail.com.

Se vidimo kmalu.

Vaši organizatorji