Vabljeni med abonente Gledališkega abonmaja Ivančna Gorica 2023

ZKD

sreda, 30. avgusta 2023

Vabimo vas k vpisu Gledališkega abonmaja Ivančna Gorica 2023. Za vas smo pripravili štiri večere, ki si jih boste popestrili s situacijskim humorjem, kompleksno satiro, družbenokritično farso in prikazom vsega, kar se da v življenju bodisi zavoziti, bodisi spremeniti. Predstave se bodo zvrstile od septembra do decembra, program pa povezuje tako profesionalno kot tudi ljubiteljsko gledališče. Za ljubitelje smeha naj povemo, da bomo gostili letošnjo žlahtno komedijo in žlahtno komedijantko, pa tudi eno izmed sedmih najboljših ljubiteljskih predstav tega leta. Vabimo vas, da svoj zahteven vsakdanjik začinite s humorjem in kritičnim pogledom. Pohitite in si svoje sedeže med abonenti zagotovite čim prej.

Podroben opis programa si lahko ogledate na sledeči povezavi: GledaliskiAbonma-program-2023

 

Gledališki abonma zajema ogled štirih gledaliških predstav. Cena abonmaja je 30 evrov. Uro pred predstavo bo mogoče kupiti tudi posamezne vstopnice. Gledališki abonma je lahko tudi lepo darilo.

Za rezervacijo vstopnic pišite na gledaliski.ivancna@gmail.com, kjer boste dobili nadaljnja navodila glede nakupa abonmaja. Med abonente se lahko vpišete tudi v Knjižnici Ivančna Gorica.

Več informacij na telefonu 041 328 141 ali na elektronskem naslovu zkd.ivancnagorica@gmail.com.

Abonmajska ponudba v lokalnem okolju je priložnost ter spodbuda, da se srečate z znanci in prijatelji, predvsem pa da sebi in svojim bližnjim štiri večere obogatite s kulturo. Gledališče je naše stičišče.

Vabljeni!