Otroški abonma Ivančna Gorica 2023 – tudi letos na potep s pravljičnimi junaki

ZKD

sreda, 30. avgusta 2023

Jesen je čas, ko se ponovno odpirajo vrata čarobnega sveta kulture in gledališča. Z veseljem vam predstavljamo že peto sezono Otroškega abonmaja Ivančna Gorica. Organizatorji smo pripravili niz štirih čarobnih predstav, ki se bodo odvijale od septembra do decembra in razveseljevale najmlajše od četrtega leta dalje v spremstvu staršev, babic, dedkov, tet in stricev … Sobotni dopoldnevi so tisti, ko se lahko sproščeno posvetimo obisku slikovitih predstav v lokalnem okolju. Vse je na dosegu roke, posvečen čas pa čudovito bogati otroško domišljijo, naše pogovore, krepi naše vrline in vodi v ustvarjalno odraslost.

Ogledali si bomo gozdno detektivko, gledališko priredbo ljudskih pesmi za otroke, lutkovno-glasbeno pravljico in interaktivno plesno predstavo. Navdihovala nas bo bogata zakladnica basni, saj so živalski junaki otrokom izredno blizu. Legendarne ljudske pesmice nas bodo v odrski miniaturi popeljale v neki drugi čas in do vsebin, ki jih mnogi otroci danes ne poznajo več. Obiskali bomo gozd, v katerem gozdne rastline, deli dreves, korenine, sadeži in drugi najdeni predmeti oživijo kot glasbeni inštrumenti, lutke in scenografija. Huda mravljica pa nas bo v zadnji predstavi popeljala v svet glasbe, plesa in preprostih zgodb o odraščanju.

Podroben opis programa si lahko ogledate na sledeči povezavi: Zloženka Otroški Abonma 2023 mailing

Vzemite si čas in si čim prej rezervirajte svoje mesto med abonenti. Ker ob peti sezoni po malem praznujemo, bodo vsi otroci, imetniki abonmaja, prejeli darilo: unikatno in edinstveno pravljico iz naših krajev v obliki slikanice Kača pod kamnom. Vsaka predstava bo zagotovo unikatno doživetje, ki se ga bodo otroci spominjali še dolgo. Gledališče je stičišče, kjer se srečata domišljija in resničnost, znanje in zabava. Ujemite z nami drobne delčke tega dogajanja.

Cena otroškega abonmaja je 20 evrov. Otroški abonma je lahko tudi lepo darilo, ki ga poklonite vašim vnukom, nečakom in malim prijateljčkom.

Uro pred predstavo bo mogoče kupiti tudi posamezne vstopnice. Cena posamezne vstopnice je 8 evrov.

Za rezervacijo vstopnic pišite na otroski.ivancna@gmail.com, kjer boste dobili nadaljnja navodila glede nakupa abonmaja. Med abonente se lahko vpišete tudi v Knjižnici Ivančna Gorica.

Več informacij na telefonu 041 328 141 ali na elektronskem naslovu zkd.ivancnagorica@gmail.com.

Vabljeni!